Usuari:
Contrasenya:
40 anys del CEF

El CEF va començar la seva gestació a començament de l'any 1975 quan joves que deixaven, per edat, l’Associació Juvenil Dàlmates plantejaren seguir amb les seves activitats relacionades amb la natura. Fou d’aquesta manera i a través del Patronat Municipal d’Esports que havia creat el Club Olímpic Farners per aglutinar les inquietuds esportives que naixien a Santa Coloma, que va veure la llum el que avui és el Centre. L'acta fundacional de l'entitat es va signar el dia 17 de febrer de 1975.

De llavors ençà han passat quaranta anys i d'un entorn podríem dir que rural hem passat a un d'urbà en què el muntanyisme, amb totes les seves possibilitats, forma part del lleure de força gent, fet que no tan sols ha permès la continuïtat del Centre, sinó que l'ha permès créixer i consolidar-se passant d'una primera època tutelada dins del COF a el que és avui en dia.

No per haver passat els anys hem canviat els nostres objectius que segueixen essent:

Evidentment amb el temps també s’ha adquirit el cuc cultural tan propi de l'excursionisme català i participa en diferents feines relacionades amb la cultura com pot ser la catalogació patrimonial i natural, organitzar conferències, etc.

La celebració

El dia 23 d'octubre de 2015 es va celebrar un sopar al Cercle Jove on hi van assistir 128 socis i simpatitzants.

 

Millors moments
Llicència federativaGaleria fotogràficaRocòdrom del CEF
Agraïments Metomuntanya Descomptes Incendis

Ens trobaràs a:

homeC/Malva, 53 17430 Santa Coloma de Farners
horariDimecres de 18h a 20h i divendres de 22h a 23:30h
mailcentre@cefarners.catWikiloc
santa Coloma Farners FEEC
copyrightCentre Excursionista Farners 2021