Usuari:
Contrasenya:
Assemblees del CEF
Estadístiques
202120202019
2018
20172017201620152014201320122011201020092008200720062005
Assemblea general ordinària de socis 2018
Data
9 de Febrer de 2018
Lloc
Local del Centre
Hora
21 hores
Assistents
30 socis

El President, Pau Parés, obre la sessió agraint la presència dels assistents.

A continuació el Secretari, Ignasi de Bolós, llegeix l’ordre del dia i comença a aprofundir en els temes a tractar.

1. Presentació de l’estat de comptes de l’any 2017.

La tresorera, Núria Parés Fernández, presenta el balanç 2017 amb un saldo positiu final de 2.895,14 € el dia 31-12-17. S’adjunta el document.

Per la tresorera es comenten les partides d’ingressos i també les despeses i conclou que pràcticament s’igualen i que ha quedat un saldo final de 2.895,14 € positiu.

Per la tresorera es fa menció que la subvenció de l’Ajuntament abans era de 1.700 € i que l’any passat va ser de 2.000 €. També es comenta que s’ha canviat l’antiga assegurança de responsabilitat civil, que no era gaire completa en cobertures, per una de nova que la prima es de 1.000 € aproximadament.

S’aprova el balanç 2017.

2. Presentació de propostes de despesa per l’any 2018.

El president presenta el Pressupost previst pel 2018 amb un saldo inicial de 2.895 € i un final de 1.795 €. S’adjunta pressupost.

S’expliquen les despeses previstes que han estat proposades segons les necessitats actuals que s’ajusten als ingressos previstos.

S’aprova el pressupost pel 2018.

3. Presentació del resum d’activitats desenvolupades l’any 2017.

Pel secretari, la tresorera i el president presenten el resum d’activitats de l’any 2017 que es àmpliament comentat pels socis presents. S’adjunta.

S’agraeix la col·laboració dels socis, en tots el sentits, tant a l’organització de les sortides, activitats, actes o esdeveniments com la Festa de la Ratafia, el Dia del Soci i les conferències.

S’han fet 89 sortides, de les quals han estat organitzades 33 pel Centre i 56 pel soci. A la festa del soci hi van participar 117 socis i simpatitzants. S’han realitzat 7 conferències. Cal agrair als socis organitzadors de sortides, principalment, als Srs. Cristobal Sánchez, Robert Roca, Francisco de Tierra, José Expòsito, Josep Artigas, Josep Danés, Fanny Expòsito, Aina Llort, Josep Tarrés, Antoni Tomàs, Jaume Oliveras i d’altres, per la feina realitzada i l’èxit de les excursions. També cal agrair els socis de les altres seccions del Centre per la seva tasca, tant en feines de dintre del Centre com per les respectives activitats que tenen encomanades: Robert Roca, Núria Parés, Ricard Gironès, Albert Bayés, Josep Tarrés, Joan Ferrà, Josep Artigas, Josep Danés, així com el president i d’altres socis.  

S’han aconseguit nous descomptes pels socis de diverses empreses de Sta. Coloma i de la zona i també col·laboració d’empreses que ens han regalat productes per alegrar les sortides.

Pel que fa al material del Centre utilitzat, s’han registrat 548 préstecs a socis.

En referència a la biblioteca s’han prestat un total de 30 llibres i mapes, a part de les consultes efectuades directament en el local.  

Durant l’any 2017 es van donar d’alta 65 socis nous i 49 es van donar de baixa, suposant un increment de 16 socis respecte a l’any anterior. El dia 31-12-17 teníem un total de 584 socis, dels quals 280 havien demanat la llicencia federativa per l’any 2018.

S’aprova.

4. Presentació de propostes d’activitats per l’any 2018.

Pel President es presenta el full de proposta d’activitats pel present any 2018 tot indicant que s’ha reduït el nombre de sortides en relació a l’any 2017 i que representa que n’hi haurà dos cada mes.  S’adjunta.

Cal esmentar la trobada d’any nou a les Roques del Rei, ja celebrada el passat dia 14 de gener.

També es faran 8 sortides de la Ruta del Ter, que son des de la 9ª etapa que ja es va fer i va sortir de Manlleu, fins la 16ª etapa que arribarà la Gola del Ter.

Es farà una ruta megalítica per Roses, una raquetada a la Tossa d’Alp, dues sortides d’espeleologia, la caminada de mans unides, una de marxa nòrdica per l’entorn de Sta. Coloma, una sortida familiar en bicicleta, una activitat de neteja a l’entorn de Sta. Coloma, la XXIII Ruta d’en Serrallonga, dues caminades culturals (la descoberta de Molinàs al terme de Colera i la descoberta del salt més alt de les Guilleries), tres sortides dels “cims del meu país” al Pic de l’Infern, a Santa Magdalena i al Pic de Cadinell. També una ruta nocturna pel camí de ronda de Sant Feliu a Palamós, una als racons secrets pel Circ de Colomers Parc Nacional d’Aigüestortes, la ruta de les 10 ermites, la ruta de les 10 ermites en BTT, la travessa del CEF pel Montseny i una sortida als Cingles de Bertí.

També s’afegeixen la participació anual a la Festa de la Ratafia i la realització del sopar del soci el dia 19 d’octubre 2018.

Pel que fa a les conferències, el vocal Joan Ferrà, comunica que se’n faran 7 pel present any 2018 i que ja estan assenyalades, però està pendent de determinar el conferenciant i el seu contingut en alguna d’elles.

S’aprova l’agenda d’activitats pel 2018.

5. Presentació per part de la Junta, de propostes i novetats per l’any 2018.

El vocal Robert Roca, presenta les noves samarretes del centre i que a partir d’ara ja estan a la venda.

En Pau Parés i en Robert Roca, vocal de material, proposen mantenir el préstec de material als socis, però retirar les cintes dissipadores i els arnesos. Els socis mostren la seva conformitat a la proposta. Queda aprovat així aquest punt de la junta ordinària del 31 de gener passat.

En Pau Parés, parla de la xarxa de senders, i de l’oposició d’algun propietari, tot indicant que hi ha un principi d’acord a proposta de l’Ajuntament i que hi ha una reunió el proper dia 27 de febrer actual per tornar a senyalitzar els senders. També comunica que l’Ajuntament ha aprovat una partida per posar una taula d’orientació en el Turó del Vent.

També en Pau Parés, en relació a l’edifici del Centre, comunica que el desembre passat es va presentar a l’Auditori el projecte de reforma de l’edifici, que són les dependències del Teatre, el bar, el local i també la plaça, i que s’ha de fer pràcticament tot nou, (queda apartat del projecte el centre Jove). S’ha obert durant un mes una enquesta per Internet que convoca a les parts interessades. L’Ajuntament farà una presentació i exposició al públic del projecte. La idea general és renovar el teatre, i en relació al local i el bar, fer un centre cívic i un espai com a centre d’entitats d’ús social i espai jove. Es fa saber que haurem de marxar mentre durin les obres, però de moment no se sap quan serà i ara no podem decidir res.

S’aprova.

6. Torn obert de paraules.

En relació a la Ruta d’en Serrallonga, s’informa que els panells de la ruta caldria renovar-los. Es parla amb en Joan del Consell Comarcal i està pendent de la resposta de la Federació.

El vocal Josep Tarrés, comunica que ara es celebra el 50 aniversari del Pantà de Susqueda i que es podria organitzar una visita guiada al seu interior.

 

Es finalitza l’assemblea agraint l’assistència i la participació de tots els presents.

La reunió conclou a les 24 h.


Acta de l'assemblea complert amb annexos (1Mb)
Llicència federativaGaleria fotogràficaRocòdrom del CEF
Agraïments Metomuntanya Descomptes Incendis

Ens trobaràs a:

homeC/Malva, 53 17430 Santa Coloma de Farners
horariDimecres de 18h a 20h i divendres de 22h a 23:30h
mailcentre@cefarners.catWikiloc
santa Coloma Farners FEEC
copyrightCentre Excursionista Farners 2021