Usuari:
Contrasenya:
Assemblees del CEF
Estadístiques
2021
20202019201820172017201620152014201320122011201020092008200720062005
Assemblea general de socis 2021
Data
19 de Febrer de 2021
Lloc
Assemblea general ordinària (telemàtica)
Hora
19:00h
Assistents
21

En Pau Parés, President, dóna la benvinguda als socis i obre l’assemblea. En Ricard Dilmé, Secretari, llegeix l’ordre del dia i explica que les votacions es realitzaran per assentiment i si algú vol expressar un sentit de vot diferent ho pot demanar al xat de Zoom.

1. PRESENTACIÓ DE L’ESTAT DE COMPTES DE 2020

La Núria Parés, Tresorera, explica que aquest 2020 ha estat un any especial a causa del COVID, que ha comportat una reducció de la despesa fins a 33.832,49 euros, quadrades amb els ingressos. Comparat amb el que es va pressupostar la diferència és d’uns 10.000 euros bàsicament per la inexistència d’activitats a causa del confinament i de la limitació de la mobilitat.

A diferència del 2021 l’any passat es van cobrar les quotes i aquests ingressos els hem dedicat a despeses de manteniment i inversió en el local, amb l’adquisició de mobiliari, equips informàtics i pintar el local.

Bàsicament, doncs, s’ha fet més gestió que inversió.

S’adjunta el balanç de 2020 com annex 1 a aquesta acta.

S’aprova per assentiment dels socis.

2. PRESSUPOST DE 2021

En Pau Parés explica que a diferència de l’any passat no hi ha quotes de socis i la partida més gran, finalista, és la de llicències de la FEEC que es cobren i es paguen a la Federació. S’han previst uns 500 euros més per socis nous al llarg de l’any i les llicències s’han quantificat com sempre, al igual que les subvencions.

La despesa quantificada és la mínima a partir de les despeses fixes anuals, sense preveure’n d’activitat que, en tot cas, s’anirà incorporant en la mesura que aquesta es pugui anar realitzant.

S’adjunta el pressupost de 2021 com annex 2 a aquesta acta.

S’aprova per assentiment dels socis.

3. RESUM D’ACTIVITATS DEL 2020

La Núria Parés explica les activitats realitzades l’any passat i que consten en el document que s’adjunta com annex 3 en aquest acta.

En Pau Parés indica el nombre de socis que està al voltant dels 600 a final d’any i mantenint el nivell assolit en el 2017. Enguany hi ha més interès per obtenir llicències federatives a causa del COVID.

4. PRESENTACIÓ ACTIVITATS PER AL 2020

En Robert Roca, Vicepresident, explica la relació d’activitats que figuren en el document que s’adjunta en aquesta acta com annex 4.

Les activitats agendades per al 2021 queden condicionades a l’evolució de la pandèmia i convida a tothom a fer propostes que es puguin afegir.

5. TORN OBERT DE PARAULES

5.1 Pau Parés explica que el proper dilluns es torna a obrir el rocòdrom del pavelló dels Saioners. L’Àlex Martin, com a responsable, explica com funcionarà i quins protocols de seguretat es seguiran.

5.2 L’Àlex Martin proposa com a activitat programar unes dotze hores d’escalada en vies ferrates.

5.3 En Jesús Mercader pregunta pel lloguer de material per a fer activitats en vies ferrates. En Ricard Gironès diu que és un material que es pot llogar en els mateixos llocs o en establiments especialitzats de Girona.

5.4 En Jesús també proposa que els documents de les assembles s’enviïn abans als socis per a que els puguin conèixer

5.5 Finalment, també diu que ha demanat a la FEEC que la revista Vèrtex no li enviïn en paper i que ho facin en digital i que seria interessant, per l’estalvi de paper que suposa, que es demanés que ho fessin a tothom que ho demanés.

En Pau Parés diu que enviarem els documents abans de les assemblees i que farà la gestió amb la FEEC.

5.6 En Josep Antoni Jiménez proposa organitzar una sortida d’una setmana per a fer trams del Camino de Santiago.

5.7 En Pau Parés explica que ens veiem obligats a renovar la pàgina web per l’eliminació de l’aplicació Flash Player i que, essent un any complicat econòmicament, valorarem què podem arribar a fer en el 2021.

5.8 També explica que la web de la Federació disposa d’un apartat on els socis es poden descarregar els certificats per a desgravar la quota en la declaració de renda i el de mobilitat pel COVID.

5.9 El President resumeix les dues reunions mantingudes amb l’Ajuntament. El compromís d’aquest per ajudar a finançar despeses extraordinàries, com podria ser l’ampliació del rocòdrom o activitats com l’aniversari de la Ruta d’en Serrallonga; i el manteniment de la xarxa de senders, amb el compromís de l’Ajuntament per a fer una reunió amb els propietaris per a desencallar la problemàtica.

5.10 En Jesús Mercader blasma l’excés de vies de BTT que s’han obert en les muntanyes de Farners i la problemàtica que se’n deriva. L’Albert Bayés explica que justos per pecadors en paguen les conseqüències a causa de la manca de limitacions i controls. En Pau Parés explica que es va tractar en la reunió que vam fer amb l’Ajuntament i que costa resoldre-ho per al manca de normativa que ho pugui regular i perquè els propietaris estan tancats en banda. En Josep Ma. Frigola creu que cal decidir si s’aposta pel respecte a la natura o l’explotació intensiva d’aquesta amb activitats i creu que es podria plantejar la possibilitat de proposar una figura de protecció, com un espai d’interès natural, que protegiria, definiria i limitaria els usos.

5.11 En Josep Tarrés explica que enguany es realitzarà un Congrés Verdaguer i que al voltant d’això es realitzarà una “ruta de Verdaguer per les Guilleries”. També diu que els articles que es publiquen en la revista RESSÒ serveixen per a divulgar territori, com va passar amb el dedicat a la roca Foradada de la riera d’Osor.

No havent-hi més assumptes a tractar, finalitza l’assemblea a les 20:26 hores.


Balanç 2020 (63kb)
Pressupost 2021 (275kb)
Memòria activitats 2020 (299kb)
Agenda d'activitats 2021 (697kb)
Llicència federativaGaleria fotogràficaRocòdrom del CEF
Agraïments Metomuntanya Descomptes Incendis

Ens trobaràs a:

homeC/Malva, 53 17430 Santa Coloma de Farners
horariDimecres de 18h a 20h i divendres de 22h a 23:30h
mailcentre@cefarners.catWikiloc
santa Coloma Farners FEEC
copyrightCentre Excursionista Farners 2021