El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Usuari:
Contrasenya:
Conferències del CEF
Conferències Joan Baptista
Joan Baptista Ferrà
telèfon659010214


Us animem a assitir a les conferències programades per aquest any. Consulteu l'agenda.

Per qualsevol proposta o consulta relacionada amb aquesta secció us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Ruta de l’Orobie Orientale
17 de Febrer de 2017
Titans en bicicleta per el Desert i el Tropic
17 de Març de 2017
Centre Excursionista Farners amb la cultura i els llibres
21 de Abril de 2017
“1980, LOS ANGELES-MIAMI-LA, 12.000 KM I AUTOBÚS EN 20 DIES”
19 de Maig de 2017
Camí Lebaniego i Camí Vadiniense (S.Vicente de la B.- León)
23 de Setembre de 2017
Projecte de Centre d'Assistència Primària a Simikot ( Humla,
20 de Octubre de 2017
Projecte Chogolisa 2017
10 de Novembre de 2017
Titans en bicicleta per el Desert i el Tropic
Data
17 de Març de 2017
Lloc
Biblioteca Joan Vinyoli - Santa Coloma de Farners
Hora
8 del vespre

“A pesar de lo que pueda parecer, la GAES TITAN DESERT by GARMIN no es para extraterrestres. Es para aquellos dispuestos a hacer un sacrificio y encontrar una recompensa. Amantes de la bicicleta en buen estado de forma, que buscan un reto en el que poner a prueba su entrenamiento físico y su fuerza mental. Porque cuando ya no quedan más fuerzas, cuando uno cree que ha llegado a su límite, en ese momento hay que ir un poco más allá.”

Aquest fragment extret de la presentació de la Titan Desert ens explica per ell mateix les grandeses i al mateix temps la duresa d’aquesta mena d’entendre l’esport. Els raids, en aquest cas amb bicicleta, no son unes curses que hi puguis anar sense cap mena de preparació, creient que una forma física acceptable i un domini de la bicicleta son suficients. Es cert que la forma física i la tècnica ajuden i molt, però també es necessària una gran fortalesa mental i conèixer els límits del nostre cos.

La solitud del desert, acompanyada dels forts contrastos tèrmics, de la manca d’aigua, la quasi manca de traces, els horitzons infinits de la hamada, les dunes dels ergs i els entrebancs del wadis i depressions de la Titan Desert contrasten amb la calor engrandida per l’humitat extrema, la manca de visió a voltes claustrofòbica de la selva, el fang omnipresent en pistes i corriols, i els xàfecs torrencials i inesperats de la Titan Tropic. Aquest son els reptes que hom trobarà a les Titan, no son insuperables però si que precisen una gran mentalització d’on vas o on ets, el kilometratge i els desnivells acumulats com la manca de comoditats son en si mateixos una superació però no ho son tot.

En Xavi Massaneda, formant equip amb el seu germà Pep i el seu cunyat Toni, ha participat sis cops a la Titan Desert com també a la primera edició de la Titan Tropic bagatge més que suficient per parlar-nos sobre aquesta manera d’entendre l’esport. Ell ens parlarà de les seves experiències i anècdotes tant de les curses com de la necessària preparació per enfrontar-se a les  mateixes, com diu ell mateix Voldria explicar que es la cursa, tant la Desert com la Tropic i passar imatges per il·lustrar les experiències, curiositats, entrenaments, sensacions,....”Llicència federativaGaleria fotogràficaEls Cims del Meu PaisRocòdrom del CEF
Agraïments Metomuntanya Descomptes Incendis

Ens trobaràs a:

homeC/Malva, 53 17430 Santa Coloma de Farners
horariDimecres de 18h a 20h i divendres de 22h a 23:30h
mailcentre@cefarners.catWikiloc
santa oloma Farners FEEC
copyrightCentre Excursionista Farners 2018
Aquesta web usa cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, comprovar el correcte funcionament del navegador i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí. OK | Més informació