Usuari:
Contrasenya:
Fes-te soci del CEF

SortidaSeccions

En el Centre trobareu informació tècnica i la possibilitat d’iniciar-vos en les diferents especialitats, participant en les sortides obertes que organitzen anualment cada secció.

 

MaterialMaterial

· Hi ha a disposició del soci material d’alta muntanya, acampada, escalada i espeleologia. Veure inventari

BibliotecaBiblioteca

· També es pot consultar la important biblioteca de guies i mapes, i les revistes: Grandes Espacios, Desnivel, Vèrtex, Muntanya, Pirineos, Descobrir, Pyrenaica, Ressò a les que estem subscrits, i també els nombrosos butlletins i informació que arriba d’altres Centres Excursionistes.

· Disposem de fitxes amb itineraris tant d’escalada com per a caminades. Veure inventari

FEECLlicència Federativa

El fet d’ésser soci possibilita l’obtenció de la Llicència Federativa que incorpora diferents modalitats d’assegurances i cobertures, així com importants descomptes en refugis de tot el món i també en la compra de material de muntanya.  

    • Soci individual (major de 18 anys) - 20 €/any
    • Soci familiar (parella i fills menors de 18 anys) - 30 €/any
    • Els socis juvenils (de 14 a 16 anys) i infantils (menors de 14 anys) seran federats en la modalitat C de la FEEC a càrrec del Centre, si estan interessats en tenir-la.

 

Podeu veure tota la informació sobre les llicències (quadre de preus,cobertures..) al web de la Federació d''Entitats Excursionistes de Catalunya:

 

 

  FEEC

Rocodrom

rocòdrom


Preinscripció on-line

Cal omplir els camps amb (*)

Població (*)
Adreça(*)
Telèfon fixe
Compte bancari(*)
Quota (*)
Afegir soci NIF/NIE/CatSalut
Titular compte bancari (*)
Identificació
Usuari (*)
Contrasenya (*)
Repetir contrasenya (*)
Política de privacitat

Us informem que les dades personals obtingudes a partir d’aquest formulari, així com la vostra adreça de correu electrònic, han estat incloses en un fitxer del qual és responsable CENTRE EXCURSIONISTA FARNERS, amb la finalitat d’atendre les vostre consultes i remetre-us informació relacionada i que pugui ser del vostre interès. CENTRE EXCURSIONISTA FARNERS es compromet a l’ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat mencionada anteriorment. La persona interessada declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L’enviament d’aquest correu electrònic implica l’acceptació de les clàusules exposades. Si desitgeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, en els termes que estableix al Llei Orgànica 15/1999, podeu fer-ho a la següent adreça: CENTRE EXCURSIONISTA FARNERS- Malva, 53, 1r (Cercle cultural colomenc) / Apartat 156 - 17430 Santa Coloma de Farners


Accepto la política de privacitat del Centre Excursionta Farners
Llicència federativaGaleria fotogràficaRocòdrom del CEF
Agraïments Metomuntanya Descomptes Incendis

Ens trobaràs a:

homeC/Malva, 53 17430 Santa Coloma de Farners
horariDimecres de 18h a 20h
mailcentre@cefarners.catWikiloc
santa Coloma Farners FEEC
copyrightCentre Excursionista Farners 2022