Usuari:
Contrasenya:
Cercador de sortides
Activitat
Data
Zona
Text
BTT: Rocacorba i la Vall de la Llémena (15 de Maig de 2021)
Informació previa
La sortidaFotos (1)Comentaris (0)
Informació prèvia
ORGANITZACIÓ
Sortida organitzada pel CEF
Responsable de la secció de BTT: Albert Bayéstelèfon652 951 751
ACTIVITAT
BTT
ZONA
Garrotxa
LLOC DE TROBADA
Poliesportiu dels Saioners
HORA DE TROBADA
7:00
CAL PORTAR

Biciclet tot terreny en bon estat, casc obligatori, roba d'abric, 2 bidons o motxilla d'aigua, esmorzar, eines per reparar la bicicleta i càmera de recanvi. La previsió és dinar a final de ruta.

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA

Ens trobarem al poliesportiu dels Saioners on ens organitzarem en cotxes particulars per anar fins a Sant Gregori, inici de la ruta.

La ruta transcorra en un 50% per pistes forestals en més o menys bon estat, un 30% de corriol i un 20% per carretera asfaltada. 48Km i 1300m de desnivell positiu acumulat.

Sortirem de Sant Gregori, direcció Canet d'Adri per enfilar l'ascens sostingut a les antenes superiors i ermita de Rocacorba. Retornarem a Pla de Martí per baixar direcció a la Riera de Rocacorba i acabar arribant a prop de can Perot de Granollers de Rocacorba. Aquí seguirem la carretera per anar a buscar una pista paral·lela a la riera Llemena. Al final d'aquesta farem l'ascens al coll de les Serres per la carretera asfaltada ja que el propietari ha tallat el corriol de pujada. 1Km més endavant d'aquest punt, comença la zona més divertida (ningú diu que no siguin un pel exigents físicament) de la ruta. Un seguit de corriols tècnicament assequibles per on discorren força curses de BTT de la zona, principalment la Tramunbike. Aquests corriols ens portaran fins a Santa Afra i Sant Gregori, on l'Albert Bayés té preparat un "Bonus Track" molt bonic, per qui hagi arribat amb forces.

És obligatoria l'assegurança de dia (5€) o tenir la llicencia corresponent (FEEC o FCC)

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/volta-x-rocacorba-i-la-vall-de-la-llemena-desde-sant-gregori-ce-farners-69068249
Llicència federativaGaleria fotogràficaRocòdrom del CEF
Agraïments Metomuntanya Descomptes Incendis

Ens trobaràs a:

homeC/Malva, 53 17430 Santa Coloma de Farners
horariDimecres de 18h a 20h i divendres de 22h a 23:30h
mailcentre@cefarners.catWikiloc
santa Coloma Farners FEEC
copyrightCentre Excursionista Farners 2021